De werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen zijn:

• Buiten schilderwerk
• Binnen schilderwerk
• Wandafwerking
• Het plaatsen van diverse glassoorten

Buiten schilderwerk
Buitenschilderwerk doen wij vanaf maart tot november, afhankelijk van de weersomstandigheden.
Wij hebben netjes en secuur werken hoog in het vaandel staan. Wij zorgen voor zo min mogelijk overlast voor u als klant. Wij ruimen steeds ons afval direct op en hebben geen harde muziek aan. En natuurlijk springen wij voorzichtig met uw spullen om.

Binnen schilderwerk
 Per 1 januari 2000 zijn alle schilders verplicht om producten die vluchtige organische stoffen zoals oplosmiddelen bevatten, te vervangen door producten die onschadelijk of minder schadelijk zijn.
Die vervangingsplicht betekent dat bij schilder- en lakwerkzaamheden binnenshuis, inclusief de voorbewerking, uitsluitend oplosmiddelarme, watergedragen producten gebruikt mogen worden.

Denk voor uw binnenwerk aan het winterseizoen. Hierin bieden wij u een aantrekkelijke winterkortingen tot 10% vanaf drie mandagen werkgrootte. De winterkorting is geldig van november t/m maart.

Wandafwerking
Er zijn tal van mogelijkheden voor het afwerken van wanden en/of plafonds naar uw persoonlijke voorkeur. Wij willen u graag van advies voorzien welke afwerking het beste bij u en uw woning past, u kunt hierbij denken aan:

Behang
Behang is het meest bekende wandafwerking product. Het is in verschillende structuren en kleuren te verkrijgen.
 
Scan / glasvezelbehang
Naast het schilderwerk, zijn wij tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van glasvezelbehang (ook wel glasweefsel of scan genoemd). Dit product is uitermate geschikt voor slechte wanden, omdat hiermee kleine oneffenheden zijn weg te werken. Tevens helpt het product scheuren in de wanden te voorkomen, waardoor het zeer geschikt is voor wanden in nieuwbouwwoningen.

Glasvezelbehang is in verschillende patronen en structuren leverbaar en het is gemakkelijk in elke gewenste kleur te sauzen. Het is waterafstotend en kan daardoor op veel plaatsen in huis worden toegepast!
 
* Sauzen van muren en plafonds
Het sauzen van muren en plafonds in de door u gewenste kleur.

Het plaatsen van diverse glassoorten
Het leveren en plaatsen van diverse soorten glas is een specialiteit. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Van enkel glas tot diverse soorten isolatieglas met een warmte reflecterende, geluidwerend, veiligheids, zonwerende of decoratieve funktie.
HR++ glas wordt veel geplaatst. Wat is HR++ glas?
HR-glas bestaat net als gewoon dubbelglas uit twee ruiten met een ruimte (spouw) ertussen. Het bijzondere van HR++ glas is de vrijwel onzichtbare flinterdunne metaallaag op de spouwzijde van de binnenruit.
Door de hoge warmte-isolerende kwaliteiten van HR++ glas is er minder energie nodig voor ruimteverwarming dan bij ander glas. Bijna 80% van de warmte die door enkel glas verloren zou gaan kan met HR++ glas worden bespaard.

Per 15 september 2009 is de lage BTW-regeling voor schilder- en stukadoorwerken verbeterd.
Bedrijven mogen het lage BTW-tarief van 6 % in rekening brengen voor werken aan woonhuizen die door particulieren worden bewoond en die ouder zijn dan twee jaar. Deze periode van twee jaar wordt gerekend vanaf het moment dat de woning daadwerkelijk na de oplevering bewoond is.